Метални конструкции

Проектиране, изработка, транспорт и монтаж на всички видове метални конструкции в София и страната

ЯВИТИ е специализирана фирма за проектиране и изработка на многообразие от метални конструкции в София и страната. Богатият ни опит, отличното ни техническо оборудване и квалифицирани специалисти Ви гарантират безапелационно качество на всяко съоръжение, произведено от нас. Вашите идеи намират оптимална реализация. Необходимо е единствено да уточним параметрите и вида на металната конструкция, за да започнем работа. На нас може да разчитате за производство на метални конструкции в София и страната като халета, метални къщи, зърнобази, гаражи, производствени цехове, както и конструкции за соларни панели и други.

метални конструкции София

Ако разполагате с готов проект или желаете да изготвим такъв – нашите проектанти и строителни техници са на Ваше разположение. Изпълняваме с внимание всички детайли, работим качествено и бързо и изработваме метални конструкции с дълготрайност и издръжливост. Може да разчитате на посещение на място от наш строителен техник, който да Ви консултира за спецификите на обекта.

С помощта на модерните ни машини и уреди предоставяме на клиентите си:

Прецизно и детайлно проектиране на всяка част от конструкцията, сградата, зърнобазата, склада, паркинга, гаража или друго съоръжение, което Ви е необходимо. Ние обръщаме задълбочено внимание на всяка част от процеса, за да изпълним поставената ни задача отлично.

Извършваме безпогрешно и точно пробиване и изрязване на детайлите, което гарантира пасване с лекота при монтажа на строителния обект. Така осигуряваме абсолютна здравина, издръжливост и дълготрайност на съоръженията и не на последно място – елегантен външен вид на всяка конструкция.

Иновативно боядисване със специализирана апаратура за безвъздушно боядисване. Това е най-напредналата технология за нанасяне на защитния слой на метални елементи. Каква е целта? При обработка с нефилтриран въздух върху метала (стоманата) попадат замърсители – микрочастици, примеси и кондензирана вода, което води неминуемо до появата на ръжда по металната конструкция едва една до три години след производството.

Поискайте безплатна консултация с наш техник

Контакти