Метални конструкции

Проектиране, изработка, транспорт и монтаж на всички видове метални конструкции в София и страната

ЯВИТИ е специализирана фирма за проектиране и изработка на многообразие от метални конструкции в София и страната. Богатият ни опит, отличното ни техническо оборудване и квалифицирани специалисти Ви гарантират безапелационно качество на всяко съоръжение, произведено от нас. Вашите идеи намират оптимална реализация. Необходимо е единствено да уточним параметрите и вида на металната конструкция, за да започнем работа. На нас може да разчитате за производство на метални конструкции в София и страната като халета, метални къщи, зърнобази, гаражи, производствени цехове, както и конструкции за соларни панели и други.

метални конструкции София

Ако разполагате с готов проект или желаете да изготвим такъв – нашите проектанти и строителни техници са на Ваше разположение. Изпълняваме с внимание всички детайли, работим качествено и бързо и изработваме метални конструкции с дълготрайност и издръжливост. Може да разчитате на посещение на място от наш строителен техник, който да Ви консултира за спецификите на обекта.

С помощта на модерните ни машини и уреди предоставяме на клиентите си:

Прецизно и детайлно проектиране на всяка част от конструкцията, сградата, зърнобазата, склада, паркинга, гаража или друго съоръжение, което Ви е необходимо. Ние обръщаме задълбочено внимание на всяка част от процеса, за да изпълним поставената ни задача отлично.

Извършваме безпогрешно и точно пробиване и изрязване на детайлите, което гарантира пасване с лекота при монтажа на строителния обект. Така осигуряваме абсолютна здравина, издръжливост и дълготрайност на съоръженията и не на последно място – елегантен външен вид на всяка конструкция.

Иновативно боядисване със специализирана апаратура за безвъздушно боядисване. Това е най-напредналата технология за нанасяне на защитния слой на метални елементи. Каква е целта? При обработка с нефилтриран въздух върху метала (стоманата) попадат замърсители – микрочастици, примеси и кондензирана вода, което води неминуемо до появата на ръжда по металната конструкция едва една до три години след производството.

Цени

Актуални цени за метални халета от фирма ЯВИТИ

Услугата включва проектиране и изграждане на основи, метална конструкция и сандвич панели на цени от 400 лв. до 650 лв. на квадрат с ДДС. Цената зависи от мащаба на проекта.

Поискайте безплатна консултация с наш техник

Контакти