Метални къщи

Търсите модерно, бързо и евтино строителство? Ние от ЯВИТИ Ви предлагаме първокласно строителство на сглобяеми метални къщи.

Защо да изберете метални къщи?

Висококачествените сглобяеми къщи са по-икономична опция за изграждане на едноетажни, двуетажни, офис или фамилни сгради. Тези метални къщи стъпват върху здрави бетонови фундаменти. Надгражда се надеждна стоманена конструкция, която Ви гарантира устойчивост, дори и при сериозни бедствия като земетръс, наводнения, ураганни ветрове. Стените и покривът подлежат на външна и вътрешна изолация, която постига максимален комфорт и ниски сметки за отопление и климатизация. Тя допринася сериозно и за шумоизолацията.

Сглобяеми къщи – какви са опциите?

Къщите се облицоват с материали по желание на клиента, като ние може да изпълним и стандартна монолитна конструкция. Така, на практика, изборът как да изглежда и как да е направена Вашата сграда е изцяло в ръцете Ви – Вие посочвате вида, цвета и архитектурния план на къщата.

Има ли ограничения, които трябва да знаете?

Нашата препоръка е да вземете предвид, че това строителство е предвидено за малки или средни сгради. Това означава, че Вашите сглобяеми метални къщи може да бъдат от 50 до 200 кв. м – квадратурата е напълно достатъчна за изграждането на уютен дом, ваканционен имот, вила на село или малък офис.

Как да сте сигурни в технологията?

Здравината на използваните метални профили е гарантирана – те не се огъват, не се измятат, не горят, не гният и не могат да пострадат от вредители. Професионалната обработка на метала е сигурна индикация за Вас, че избирате конструкция, която има изключително дълъг живот, без необходимост от ремонти и поддръжка.

Как спестявате с избора на сглобяеми метални къщи?

Конкретното строителство е предпочитано заради изключително кратките срокове. Реалистично е грубият строеж да завърши за по-малко от 30 дни. Това обстоятелство намалява и драстично цената на къщата. Голяма част от елементите са предварително подготвени и възможността „нещо да се обърка“ е равна на нула. Освен това, не забравяйте, че нашите метални къщи Ви позволяват да експериментирате с големината и разположението на помещенията, без необходимост от допълнителни носещи колони. Ако вече имате готов план, а и мечта за собствена къща или офис – ние сме на разположение да обсъдим всички варианти и предварителен бюджет.

метални къщи, сглобяеми къщи
Поискайте безплатна консултация с наш техник

Контакти