Метални къщи

През 2022 Явити започна да предлага модерен вид строителство, който е насочен към по-бърз и евтин строеж на еднофамилни и многофамилни къщи.

Ние предлагаме аналог на сглобяемите къщи, но по технология, която се отличава от продуктите, които масово се продават на пазара не само по цена, а и по качество, уют, стабилност, шумоизолация. Металните къщи, които изработваме стъпват върху бетонов фундамент. Монтира се стоманената конструкция по проект и стени и покрив се изолират външно и вътрешно за да се постигне максималният комфорт на един мечтан дом. Външно къщата се облицова по желание на всеки клиент, както се изпълняват и стандартните монолитни конструкции. Видът, архитектурата и цветът може да бъде избран индивидуално. Препоръчваме този вид строителство за малки (40-50м2) до средни (150-200м2) едноетажни или двуетажни фамилни или офис сгради.

С нашата технология на изпълнение на металните къщи ще постигнете по-ниски цени и срокове в сравнение с монолитното Строителство, а ще получите същият комфорт и здравина. Стоманата е изключително устойчива на земетръс, силни ветрове и други природни бедствия.

Поискайте безплатна консултация с наш техник

Контакти