Груб строеж

Mонолитно строителство – груб строеж в София и страната

ЯВИТИ е реномирана компания, която извършва монолитно строителство – груб строеж и зидария на многообразие от сгради и обекти в София и страната. На нас може да разчитате за строителство на еднофамилни къщи, жилищни сгради, хотели, промишлени комплекси, водни резервоари, язовирни стени и други обекти, изградени от бетон. Услугата включва кофражиране, армиране за основи, колони, стени, фундаментни стъпки и други. Проектирането и строителството, което извършваме, е прецизно, като използваме иновативни и качествени материали с доказана дълготрайност и изключителна издръжливост.

груб строеж

Това е типът строителство, което е предпочитано заради безапелационната сигурност, качество на конструкцията и уют, който придава. Строителството на сградата започва от поставянето на основи, а всеки следващ изграден етап технологично се свързва с предишния – така съоръжението или постройката придобива цялост и се превръща в масивна стоманобетонна конструкция. Ето защо прецизността е от ключово значение при всяка стъпка.

Нашите сгради отговарят на най-стриктните стандарти за качество и шумоизолация, както и за издръжливост на земетресения, ураганни ветрове и други бедствия.

Защо обаче да предпочетете груб строеж пред модулно строителство? Монолитното строителство е в пъти по-качествено, макар модулните съоръжения обичайно да са с 10 до 20% по-евтини.

Преимущества на монолитното строителство пред сглобяемите съоръжения и сгради:

  • Конструкция, която е масивна и е изградена като едно цяло
  • Много ниски нива на шумопроникване
  • Отлична топлоизолация
  • Издръжливост на силно земетресение
  • Конструкцията не се нуждае от регулярна поддръжка
  • Без чувство за нестабилност и свистене при много силни ветрове

Възможност за реализация на смели и иновативни проекти, гъвкавост при проектирането и като резултат – сграда с излъчване и визия

Може да разчитате на кратки срокове за строително-монтажните работи, подпомагане при проектирането и архитектурните Ви идеи и доказано качество

Консултации и лична среща с наш специалист за всяка Ваша идея за груб строеж в София и страната

Цени

Актуални цени за груб строеж на различен тип сгради до акт 14 от фирма ЯВИТИ

Услугата включва:

  • Бетонова конструкция от висококачествени материали
  • Зидария и покрив за къщи на цени от 650 лв. до 950 лв. на квадрат с ДДС
  • За по-големи жилищни сгради – цени от 350 лв. до 550 лв.

Свържете се с нас за качествено изпълнение в бързи срокове!

Поискайте безплатна консултация с наш техник

Контакти